BIG-teamet landet i Chiangrai og ble møtt av kjente fjes

BIG-teamet landet i Chiangrai og ble møtt av kjente fjes

I begynnelsen av november landet 5 friske norske ungdommer i Chiangrai. De utgjør det nye BIG-teamet på BCM og skal være her til i slutten av mars 2019.

Mange oppgaver

BIG står for Bibelskolen i Grimstad. Ungdommene skal bo på Skolehjemmet og være en del av staben der. Oppgavene deres er mange og ulike, fra engelskundervisning, musikk og drama til lærere på den lokale skolen og servering av mat på bakeriet vårt.

Mange gode opplevelser

Omsorg og aktiviteter med barna er det aller viktigste. I år var teamet så heldige at de ble møtt av 2 av jentene fra fjorårets team som har kommet tilbake igjen for å hjelpe til enda noen måneder. Vi håper og tror at både barna og de norske ungdommene skal få mange gode opplevelser sammen. De har mye å lære av hverandre i forhold til livsvilkår, utfordringer og muligheter.Tidligere nyhetsbrev: