KONTAKT THAID

Postadresse
ThAid
Spars vei 1A
3138 Skallestad

Knut Inge Bergem
Prosjektleder i ThAid. Knut Inge er daglig leder for BaanChivitMai Foundation i Thailand. Han er utdannet teolog og har i tillegg en mastergrad i Development Management (bistandsledelse). Han har jobbet med bistandsprosjekter i Thailand siden 2001 og startet ThAid sammen med Jon Bjåstad.

kib@thaid.no


STYRET I THAID

Jon Fauskanger Bjåstad
Styreleder i ThAid. Jon er forsker/psykologspesialist og arbeider i BUPA, Helse Stavanger og Regionalt kunnskapssenter for barn og unge (RKBU Vest), Uni Research, Helse. Han har jobbet med bistandsprosjekter i Thailand siden 2001 og startet ThAid sammen med Knut Inge Bergem.

jon@thaid.no


Janne_thaid_5600k.jpg

Janne Bjørnsen

Nestleder i ThAid. Janne arbeider som prosjektleder i Sopra Steria og er styreleder i Motion Story. Hun har en mastergrad i informasjonsteknologi fra Swinburne University of Technology, Australia.

I 2011 ble Janne introdusert for ThAid gjennom den norske studentorganisasjonen ANSA og hun har siden dette vært en aktiv støttespiller. Janne har hatt ansvar for strategi og prosjektledelse innenfor flere markedsføringsprosjekter i ThAid.

janne@thaid.no


Per Ramsö

Styremedlem i ThAid. Per arbeider som rådgiver innenfor markedsføringsautomatisering i Inlead og som prosjektleder i Motion Story. Han har en bachelor i medie- og kommunikasjonsvitenskap fra Jönköping University og har studert scriptwriting og directing i USA og Australia.

Per ble kjent med ThAid gjennom den norske studentorganisajonen ANSA mens han var i Australia og har siden dette vært en aktiv støttespiller. Han har blant annet bidratt med video og grafisk materiale til ThAid.

per@thaid.no


marit_opt.jpg

Marit Aamold

Styremedlem i ThAid. Marit arbeider som kommersiell direktør i Sonans Gruppen som driver flere skoler og kursvirksomhet over hele landet. Hun har en Master i Business Administration, to bachelorgrader og 30 STP i gestalt-terapi.

Marit ble kjent med gründerene av ThAid da hun var president for ANSA Australia i 2002 og har besøkt og samlet inn penger til hovedprosjektet (BaanChivitMai Foundation) ved to større innsamlinger. Marit har tidligere jobbet som management konsulent og jobber i dag med strategi, kommunikasjon, salg og markedsføring.

marit@thaid.no


vibeke_opt.jpg

Vibeke Veiseth

Styremedlem i ThAid.  Vibeke ble kjent med ThAid gjennom sitt styreverv i ANSA Australia i 2002. Siden 1990-tallet har Vibeke jobbet innenfor norsk og internasjonal varehandel i ulike roller og funksjoner. I dag jobber hun med forretnings- og konseptutvikling. Hun har en bachelor i Management med spesialisering innenfor prosjektledelse fra Handelshøyskolen BI og University of Canberra.

Vibeke bor i Bærum med mann og 2 barn.

vibeke@thaid.no


Varamedlemmer