PERSONVERN

Sist oppdatert: 23.05.2018

ThAid tar ditt personvern på alvor. Vi er behandlingsansvarlig og har ansvaret for at opplysningene som vi har om deg brukes i tråd med personvernlovgivningen.

I denne personvernerklæringen gir vi deg informasjon om hvordan vi bruker og beskytter dine personopplysninger og hvilke rettigheter du har. Personopplysninger er alle opplysninger som kan knyttes til deg som enkeltperson.
 

Hvilke opplysninger vi har om deg

Opplysninger som gis av deg 

Når du registrerer deg for å motta nyhetsbrev eller donerer gaver, lagrer vi den informasjonen du oppgir, for eksempel:

 • Ditt navn
 • Din e-postadresse

ThAid er lovpålagt å innhente personnummer ved skattefradrag og benytter personnummer for å sikre at medlemmer og givere får skattefradrag for innbetalt kontingent. Vi registrerer eller lagrer ikke personnummer på nettsidene. 

Les mer om skattefradrag


Opplysninger som samles inn om deg

ThAid bruker ulike analyseverktøy og informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å sikre kvaliteten og brukeropplevelsen.

Ved å besøke vårt nettsted samtykker du i at vi benytter informasjonskapsler.

Informasjonskapsler er små tekstfiler som våre nettsteder lagrer på din datamaskin. Da kan vi gjenkjenne deg som bruker og gi deg tilpasset innhold og tjenester når du besøker thaid.no. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger. De er ikke et program og inneholder ikke virus.

Analyseverktøy og tredjepartsløsninger vi benytter oss av:

 • Squarespace Analytics / Google Analytics - Informasjonen som lagres i Squarespace Analytics og Google Analytics inneholder ikke identifiserbare personopplysninger, men aggregert statistikk om dine bevegelser på sidene. Vi bruker statistikken til å forstå hvordan besøkende navigerer på nettstedet og for å forbedre og videreutvikle informasjon og tjenester.
 • Facebook innsikt - Brukes til å forbedre vår markedsføring på Facebook. 
 • MailChimp - Brukes i forbindelse med utsending av nyhetsbrev. 


Hvordan bruker vi opplysningene

Vi samler informasjon om deg for å lage bedre brukeropplevelser og for å kunne sende deg riktig og relevant informasjon, som for eksempel nyhetsbrev og informasjon om skattefradrag.


  Hvor lenge lagrer vi opplysningene

  Informasjon du selv oppgir lagres så lenge vi har et forhold med deg.


  Dine personvernrettigheter

  Du har en rekke personvernrettigheter. Disse kan du benytte deg av ved å ta kontakt med oss. Dine rettigheter omfatter:

  Informasjon. Ytterligere informasjon om hvordan vi behandler opplysninger om deg.

  Innsyn. Kopi av opplysninger vi har om deg.

  Korrigering. Rette og supplere opplysninger om deg.

  Sletting. Be om sletting av opplysninger som vi ikke lenger har grunnlag for å oppbevare.

  Begrensning. Be om at vi begrenser bruken av dine opplysninger.

  Dataportabilitet. Be om at dine opplysninger overføres til deg eller til en annen virksomhet i et strukturert, alminnelig anvendt og maskinlesbart format.

  Innsigelse. Be om å motsette deg vår bruk av dine opplysninger for direkte markedsføring. Du kan også motsette deg å være gjenstand for individuelle avgjørelser av rettslig karakter som utelukkende er automatisert.

  Vær oppmerksom på at disse rettighetene er gjenstand for begrensninger som følger av lov. Vi vil besvare din henvendelse så snart som mulig, og typisk senest innen én måned. 

  Hvis du mener at vi behandler personopplysninger urettmessig, har du rett til å klage til Datatilsynet. Vi håper at du først tar kontakt med oss, slik at vi kan vurdere dine innsigelser og oppklare eventuelle misforståelser.


  Endringer i personvernerklæringen

  Vi vil kunne oppdatere personvernerklæringen fra tid til annen. Du vil alltid finne siste versjon av vår personvernerklæring på nettsiden.


  Kontaktinformasjon

  Ta gjerne kontakt med oss på e-post (janne@thaid.no) hvis du har spørsmål, kommentarer eller ønsker å gjøre bruk av dine rettigheter.