Barna er alltid positive og fornøyde når det skjer noe spennende. Og det skjer stadig noe hos oss. Vi fikk en trampoline i gave fra det svenske ekteparet og den har vært i flittig bruk under kontrollerte former. God trim for liten og stor.

Videre har vi hatt sjakkundervisning av en dyktig sjakkspiller fra Danmark, Søren Mortensen. Han var mektig imponert over hvor interesserte barna våre var og har lovet å komme tilbake regelmessig neste skoleår for å utvikle kunnskapen og gleden barna våre fikk gjennom å beherske det fantastiske spillet. Til og med de ansatte ble inspirert og gikk til innkjøp av egne sjakk.

Sjakk - stor interesse fra våre barn

Hæssleholm hjalp til med hagearbeid

Så har vi hatt besøk i 5 dager fra 15 fra Hässleholm Tekniske skole i Sverige. De studerer sosiale studier og kommer på besøk med en ny gruppe hvert år. Noen dager etter det kom det 27 studenter fra Bakketun Folkehøyskole som ble like lenge. Bakketun har i mange år vært en av de største og mest trofaste sponsorene våre. Så flott at svenske og norske ungdommer kan komme til oss og lære om denne del av verden, få utvidet sin kunnskap og horisont om forskjellen på fattige og rike, og se at alle kan være med på å gjøre en forskjell.

Hæssleholm på tur

Bakketun på båttur til Laos

Bakketun storkoste seg hos oss

Tusen takk til alle besøkende for mange gode stunder sammen.