VIL DU STØTTE OSS?

Ditt bidrag er med på å gi barn en lysere fremtid. Gjennom det arbeidet ThAid gjør får mange barn tilgang til omsorg, utvikling og utdanning. Vi ønsker å hjelpe enda flere, men er avhengige av støtte for å få til dette. 

Mye av ThAid sin inntekt kommer gjennom at faste givere gir et månedlig beløp på vår DNB konto. Vi kan også støttes via Vipps.
 

BETALINGSINFORMASJON

 

Du kan gi en gave ved å overføre ønsket beløp eller sette opp månedlig trekk direkte til vår donasjonskonto.

Bank: DNB
Kontonummer: 1503 14 35576
Kontonavn: Thaid

Vipps_logo_RGB.png

Du kan også støtte oss ved å overføre penger via Vipps til 13729 eller Thaid. Med Vipps kan du enkelt sende penger fra mobilen din, uansett hvilken bank du har.
(DNB tar 1,5% av beløpet ved bruk av Vipps)

Har du noen spørsmål? Kontakt oss så skal vi svare så fort vi kan. 

 

ØKONOMI

ThAid tilstreber at så mye av mulig av midlene som samles inn skal gå direkte til driften av utvalgte prosjekter i Thailand. ThAid kan bruke inntil 8% av de innsamlede midlene til administrasjon. Disse utgiftene inkluderer blant annet regnskapsutgifter, revisor, drift av hjemmeside og reiseutgifter. ThAid har i tillegg siden 2014 lønnet en person ansatt som prosjektleder i ThAid. Han lønnes etter Thai vilkår i Thailand. Alle styremedlemmer i ThAid er frivillige og mottar ingen kompensasjon.

ThAid er registrert i Frivillighetsregisteret i Brønnøysund og er godkjent av Innsamlingskontrollen. ThAid får ingen økonomisk støtte fra norske myndigheter og gaver til ThAid blir derfor ikke fradragsberettiget på selvangivelsen. Alle andre kriterier for å bli fradragsberettiget er oppfylt.