VELDEDIGHETSKONSERT MED MGP JR ARTISTER TRAKK FULLT HUS

MGPjr artistene Mathea-Mari, Espen Fernando og Emma Noor holdt en uforglemmelig konsert foran en fulltallig sal i Sandnes kulturhus den 23. oktober.

På scenen hadde de godt selskap av barnekor på rundt 150 barn som danset og sang. Det ble en ettermiddag med flotte sanger og dans på scenen, og artistene solgte i etterkant signerte plakater til inntekt for ThAid. 

Vertskapet for kvelden var artistene Randi T. Egeland og Espen Hana. De bidro med informasjon om ThAid, musikalsk innslag og humoristiske innspill mellom sangene. 

Konserten bidro til å samle inn penger til ThAid og har hatt som hensikt å gjøre ThAid mer kjent i Rogalandsområdet, noe vi utvilsomt oppnådde ved å samle over 800 på konserten. 

Vi i ThAid vil rette en stor takk til Mathea-Mari, Espen Fernando og Emma Noor og deres familier, Espen Hana, barna som bidro i koret, prosjektkorleder Ruth, andre korledere, inspisient Bente Kate, band (Konrad, Sverre, Tobias og Rikard), dansere, og andre frivillige hjelpere, samt våre konsertsponsorer Tveit AS og Tveitpark. Vi ønsker også å spesielt takke Randi T. Egeland for hennes arbeid med ledelse av konserten, og Janne Bjørnsen og Per Ramsö fra Motion Story AS, som har bidratt med audiovisuell støtte og markedsplan for konserten. 

 


I januar var noen av artistene på besøk i Thailand for å bli enda bedre kjent med arbeidet vårt og for å lage innslag vi kan bruke i reklamemateriell. I tillegg til å besøke landsbyer barna våre kommer fra, fikk de mye informasjon om den vanskelige livssituasjonen for mange barn i nord-Thailand, men også hvordan BCM gir et nytt hjem til mange av disse barna. Det ble også tid til å bli kjent med barna og holde en liten mini-konsert.

Barna var henrykte over det de fikk høre og være med på.